Servicetekniker sökes – är du personen vi söker till vårt team?

Inför 2018 stärker vi vårt team med ytterligare en medarbetare. Är du en serviceinriktad person som har intresse och gärna erfarenhet kring el och installationer? Växjö Portteknik expanderar och söker nu dig som vill arbeta som servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss arbetar du med service, installationer och underhåll av portar samt jalusier. Som person är du serviceinriktad, arbetsvillig och har ett starkt intresse för problemlösning. På Växjö Portteknik arbetar vi för att alltid leverera allra högsta service till våra kunder.

Kvalifikationer

Växjö Portteknik söker nu dig som har erfarenhet kring svetsning, att kunna läsa ett el-schema och gärna erfarenhet inom hydraulik. För att arbeta hos oss är inte din yrkesinriktning tyngst utan huvudsaken är att du har en erfarenhet kring el och gärna hydraulik. Vi ger dig givetvis den utbildning och de produkter som du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag hos oss. B-körkort erfordras för tjänsten. Du bemästrar både svenska och engelska i tal samt skrift.

Om Växjö Portteknik

Växjö Portteknik är ett serviceföretag med inriktning på helhetslösningar för kunder som installationer, underhåll och akutservice av industriportar, lastbryggor, vädertätningar, grindar samt jalusier. Vår målsättning är att alltid leverera högkvalitativa portar som lever upp till företags kravställningar och förväntningar.

Ansökan

Rekryteringen sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan till oss omgående.
Skicka ansökan med ditt CV till: ingvar@vaxjoportteknik.se