Grindar

Behöver du en ny grind? Då har du hittat rätt! Växjö Portteknik arbetar Kronobergs län, exempelvis i Växjö, Alvesta, Ljungby och är din lokala leverantör av högkvalitativa grindar. Kanske är du i behov av att uppdatera villan, sommarstugan, eller industrin. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag. Hos oss finner du det senaste trenderna och nyheterna, låt dig inspireras hos oss

Gediget sortiment

Växjö Portteknik erbjuder ett gediget sortiment av grindar, vi har olika lösningar som passar dig, dina behov och önskemål. Vi är väl medvetna om att personliga preferenser och vardagliga utmaningar kräver specifika grindar. Våra medarbetare har därför omsorgsfullt och noggrant valt ut ett brett utbud grindar. Alla våra produkter uppfyller våra kriterier, säkerhet, kvalitet och design. Vi kompromissar varken med funktionalitet eller formgivning.

Erbjuder helhetslösningar

Växjö Portteknik arbetar i hela Kronoberg slän, bland annat i Växjö, Alvesta och Ljungby. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig skräddarsydda helhetslösningar som utgår ifrån dig och din verksamhets specifika behov. Växjö Portteknik finns med dig från start till mål, vi börjar med en konsultation, uppmätning och avslutar med montering av dina grindar.

Erfarenhet och kunskap

Växjö Porttekniks medarbetare har gedigen erfarenhet av grindar och besitter en bred kompetens inom området.  För oss är det viktigt med service och kundnöjdhet. Vi är alltid lyhörda och angelägna om att du ska få rätt produkt. Växjö Portteknik finns i närheten av Växjö, Alvesta och Ljungby och strävar efter att hjälpa dig att effektivisera din dagliga verksamhet.

Kontakta oss

Är du nyfiken och intresserad för vad vi kan göra för just dig? Tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation och uppmätning. Varmt välkommen. Din expert på grindar i Kronobergs län- bland annat i Växjö, Alvesta och Ljungby.