Din leverantör av Jalusier i Växjö, Ljungby och Alvesta

Söker du ett företag som erbjuder Jalusier i närheten av Växjö, Ljungby eller Alvesta? Vi på Växjö Portteknik är återförsäljare av Gallermännens högkvalitativa och prisvärda produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av Jalusier i olika storlekar och material. Hos oss får du hjälp med anpassade helhetslösningar efter just dina behov. 

Jalusier för alla förutsättningar

Vi erbjuder produkter som är kostnadseffektiva både för stora butiksentréer och skyltfönster, men även för mindre receptionsluckor och kontorsfönster. Vilket behov har du och din fastighet av Jalusier? De fyller nämligen en viktigare funktion är vad många kan tro. Ett Jalusi används inte bara till avskärmning utan skyddar även mot inbrott och skadegörelser av din fastighet. Dessutom kan de användas som isolering mot en hög eller mycket låg temperatur samt mot buller från omgivningen.

Vi erbjuder produkter av högsta kvalité

Söker du Jalusier av högsta kvalité i närheten av Växjö, Alvesta eller Ljungby? Vi erbjuder kvalitativa produkter och som dessutom är CE märkta för dig och dina kunders säkerhet.  Våra Jalusier finns att beställa i stål och aluminium både med och utan genomsikt beroende på ditt behov.

Skräddarsydda lösningar         

Vi på Växjö Portteknik är medvetna om att företag har olika krav och dagliga utmaningar. Därför erbjuder vi anpassade helhetslösningar efter just din verksamhet oavsett bransch. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg med ditt val av jalusier och att de uppfyller just dina behov. Låt oss ta hjälpa dig med rådgivning och experthjälp så kan du fokusera på att göra ett bra jobb istället.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar som passar dig och din verksamhet. Vår samlade kunskap blir din trygghet i ditt projekt.  Ligger ditt företag i närliggande ort av Växjö, Alvesta eller Ljungby? Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation och uppmätning av ett jalusi.

Gallermännnens tillverkning

Gallermännen tillverkar jalusier i stål och aluminium både med och utan genomsikt. Deras tillverkning  av ett jalusi är kostnadseffektiv både för stora butiksentreér/skyltfönster och små receptionsluckor. Klicka på tillverkaren nedan för att se deras produkter. (Länken öppnas i nytt fönster)

Gallermännens hemsida