Din leverantör av industriportar i Växjö, Alvesta och Ljungby

Söker du efter driftsäkra industriportar i närheten av Växjö, Alvesta eller Ljungby? Vi på Växjö Portteknik är din lokala leverantör av högkvalitativa industriportar. Vi erbjuder produkter som är tillverkade av Ajab och Lindab PortXpert. Industriportar är viktiga för alla verksamheter och som underlättar logistiken och ökar säkerheten.  Vilka industriportar är din verksamhet i behov av? Läs mer om våra produkter och skräddarsydda helhetslösningar nedan.

Portar från Lindab PortXpert

Industriportar från Lindab PortXpert bygger på grundläggande värderingar där lojalitet, kvalité och logistik är viktiga ledord. Portarna är tillverkade i stål och aluminium vilket gör dem starka och driftsäkra takskjutsportar. De klarar alla säkerhetskrav vilket gör att du kan vara trygg med ditt val av Växjö portteknik som leverantör. Välj mellan högisolerade, panorama eller kombination beroende på önskemål och avsikt med ditt val av industriportar.

Klicka på länken nedan för att gå till Lindabs hemsida. (Länken öppnas i nytt fönster)

Lindab PortXpert

 

 industriportar växjo

Ajabs Industriportar

Vi erbjuder prisvärda vikportar, skjutportar och slagportar av hög kvalité från Ajabs. Portarna är uppbyggda av svetsade profilrör som är beklädda med Ajabs galvaniserade profilplåt. De är dessutom isolerade med styrolit och har gummitätning mot karm samt mellan portbladen. Ajabs portar är robust konstruerade med hänsyn till miljön och kräver minimalt med underhåll.

Klicka på länken nedan för att gå till Ajabs hemsida. (Länken öppnas i nytt fönster)
Ajabs hemsida

 

Industriportar i växjö

Skräddarsydda helhetslösningar för din verksamhet

Vi på Växjö Portteknik är medvetna om att företag har olika krav och dagliga utmaningar. Därför erbjuder vi anpassade helhetslösningar efter just din verksamhet oavsett bransch. Vi hjälper dig med löpande rådgivning, service och korrekt montering av portlösningen för din verksamhet som vi tillsammans kommit fram till.  Genom goda kunskaper, kompetent personal och lyhördhet kan vi tillsammans med dig komma fram till den ultimata lösningen för ditt företag.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Växjö Portteknik är din lokala leverantör av högkvalitativa industriportar. Vi hjälper dig med skräddarsydda helhetslösningar efter din verksamhets förutsättningar och behov. Ligger ditt företag i närheten av Växjö, Alvesta eller Ljungby? Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation och uppmätning av industriportar.